Nypyn lohikatkarapupiirakka

Tästä annoksesta tulee iso uunipannullinen.

Paista 220 asteessa 35 min uunin alaosassa.

Käytin siis 2 sunnuntaipiirakkapohjaa.

Pohjan päälle katkaravut, lohi silputtuna, vihannekset.

Pilkoin siis kaikki täyteainekset isoon kippaan, sekoitin sekaisin ja sitten kippasin pohjan päälle.

Tällä määrällä täytettä on runsaasti.

Päälle sitten kevytkermasta, kananmunista, juustoraasteesta ja mausteista sekoitettu liemi.

( ja tietysti samassa kipassa, missä sekoitin täytteen, ei lisää tiskejä nääs)

Toinen kerma oli valion yrttinen ruokakerma, kun sattui olemaan kaapissa.

Vähemmillä kaloreilla pääsisi jos molemmat 4 % Floran sekoitetta tai peräti maitoa.

Mausteena pippurisekoitusta, tilliä en punninnut.

Hiilihydraatteja melko vähän, sopinee myös niitä pelkääville

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai35g130kcal1.8g11.2g8.8g0.7g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 13g23kcal2.3g0g1.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%18g28kcal0.5g0.5g2.6g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)18g11kcal0.2g0.8g0.7g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)18g46kcal4.6g0.3g3g0g
Katkarapu, rainbow26g26kcal6.1g0g0.2g0g
Tilli, tuore 4.4g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Purjosipuli 13g3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 8.8g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.8g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g579kcal35.4g26.6g36.6g2.4g
Valittu annoskoko168g290kcal17.7g13.3g18.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna84g145kcal8.9g6.7g9.2g0.6g
Arvot/100g100g172kcal10.5g7.9g10.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448238