Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Porkkana 16g5.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g44g74kcal8.7g0g4.4g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.6g3.4kcal0g0g0.4g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g0.6g1.6kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g231kcal19.2g14.6g9.8g1.8g
Valittu annoskoko168g115kcal9.6g7.3g4.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna84g58kcal4.8g3.7g2.5g0.5g
Arvot/100g100g69kcal5.7g4.3g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170593