Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 51g64kcal10.7g0g2.3g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g59g18kcal0.6g3.2g0.1g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g18g16kcal1.1g2.9g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka5.5g4.5kcal0.2g1g0.1g0.1g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g27g25kcal0.4g2.5g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g253kcal26g19.2g8g0.2g
Valittu annoskoko168g127kcal13g9.6g4g0.1g
Annoskoko puolitettuna84g63kcal6.5g4.8g2g0.1g
Arvot/100g100g75kcal7.7g5.7g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308