Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g8.8g32kcal0.7g7g0g0.2g
Pirkka naudan jauheliha 400g42g95kcal7.9g0g7.1g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g28g28kcal2.1g4.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä21g16kcal0.9g2.6g0.2g0.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1g2.6kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g348kcal23.6g28g15.4g1.8g
Valittu annoskoko168g174kcal11.8g14g7.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna84g87kcal5.9g7g3.9g0.5g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586