Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas18g49kcal3.3g0g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi 4.2g31kcal0.1g0g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g15kcal0.4g3g0.1g0.1g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Ruokakerma Valio 5%28g17kcal0.3g0.8g1.4g0g
Poronliha 21g27kcal4.5g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g289kcal17.6g8.4g20.2g0.4g
Valittu annoskoko168g144kcal8.8g4.2g10.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna84g72kcal4.4g2.1g5.1g0.1g
Arvot/100g100g86kcal5.2g2.5g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283