Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g2.1g3.5kcal0.4g0.4g0g0g
Persilja 7g1.9kcal0.1g0.1g0g0.6g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas14g39kcal2.7g0g3.1g0g
Bataatti, kuorittu 21g17kcal0.3g3.6g0g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g70g20kcal0.4g4.2g0.1g1.8g
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 21g4.8kcal0.4g0.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g207kcal9.6g24.8g6.4g7.4g
Valittu annoskoko168g104kcal4.8g12.4g3.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna84g52kcal2.4g6.2g1.6g1.9g
Arvot/100g100g62kcal2.9g7.4g1.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926