Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g11g3.3kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g37g13kcal0.6g2.5g0g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 37g6.6kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Oliiviöljy 0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana337g64kcal2g8.6g1.6g2g
Valittu annoskoko168g32kcal1g4.3g0.8g1g
Annoskoko puolitettuna84g16kcal0.5g2.2g0.4g0.5g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134671