Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g37g76kcal3.8g0.7g6.8g1.1g
Sipuli, tuore7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lanttu 7.3g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 29g10kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Selleri, annos 50g5.1g0.7kcal0.1g0.2g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 47g31kcal0.8g6.2g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.2g5.5kcal0.3g0g0.5g0g
Parsakaali, tuore, 257g17g5kcal0.8g0.3g0.1g0.3g
Kiinankaali raaka 100g17g3kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana337g268kcal13g20g15.4g6.2g
Valittu annoskoko169g134kcal6.5g10g7.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna84g67kcal3.3g5g3.9g1.6g
Arvot/100g100g80kcal3.9g5.9g4.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062