Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 23g6.6kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Purjosipuli 7g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.3kcal0.2g1.4g0g0.1g
Selleri, annos 50g11g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 16g2.7kcal0.3g0g0g0.4g
Pekoni rasvainen 10g37kcal1.2g0g3.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7g20kcal1.3g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana337g159kcal7g7.6g10.4g2.8g
Valittu annoskoko169g79kcal3.5g3.8g5.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna84g40kcal1.8g1.9g2.6g0.7g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.3g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208