Perus tomaattipastakastike

Runsas annos pastaa. 150g keittämätöntä pastaa (75g per nenä) on noin 350 grammaa keitettyä pastaa.

Pieneen nälkään riittää jopa kolmanneksen pienempi pastamäärä.

Kastike riittää pitämään kosteana tuon 350 - 400 g keitettyä pastaa.

Kuullota pieneksi hakattu sipuli ja valkosipuli, lisää tomaatit pilkottuna.

Anna muhia mielellään yli vartin pienellä lämmöllä.

Lisää pastan keitinvettä tarvittaessa.

Mausta makusi mukaan yrteillä.

Pussaile edes välillä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti (Pirkka)63g13kcal0.4g2.2g0.2g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty88g123kcal4.5g24.5g0.6g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana337g325kcal10.4g55.2g6.6g6.6g
Valittu annoskoko169g162kcal5.2g27.6g3.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna84g81kcal2.6g13.8g1.7g1.7g
Arvot/100g100g96kcal3.1g16.4g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422889