Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 13g89kcal0.1g0.1g10g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa6.3g19kcal1.4g0g1.4g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g50g25kcal1.5g2g1.2g0g
Ruohosipuli, tuore2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana338g870kcal26.2g119.6g30g5.6g
Valittu annoskoko169g435kcal13.1g59.8g15g2.8g
Annoskoko puolitettuna84g218kcal6.6g29.9g7.5g1.4g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238