Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.102g356kcal13.5g69.1g2.4g3.9g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g52g88kcal7.7g0g6.2g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana338g971kcal42.4g138.2g26.6g7.8g
Valittu annoskoko169g485kcal21.2g69.1g13.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna85g243kcal10.6g34.6g6.7g2g
Arvot/100g100g287kcal12.6g40.9g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148793