Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g112g161kcal22.5g0g7.9g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 14g32kcal0.7g2.5g2g0.8g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g25g68kcal4.6g0.5g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana338g536kcal56.2g8.2g30.4g2.2g
Valittu annoskoko169g268kcal28.1g4.1g15.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna84g134kcal14.1g2.1g7.6g0.6g
Arvot/100g100g159kcal16.6g2.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984