Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)84g203kcal6.6g42.2g1g2.3g
Pesto (Pirkka)2.8g16kcal0.1g0.1g1.7g0.1g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g11g28kcal2g0.1g2.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g70g14kcal0.4g2.7g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana338g521kcal18.2g90.2g10g6.8g
Valittu annoskoko169g261kcal9.1g45.1g5g3.4g
Annoskoko puolitettuna84g130kcal4.6g22.6g2.5g1.7g
Arvot/100g100g154kcal5.4g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484