Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 50g56kcal10.6g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha porsaan 12%25g53kcal4.5g0g3g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 19g52kcal0.4g0.6g5.2g0g
Tomaattimurska, 1 prk25g6.7kcal0.1g1.3g0g0.3g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä6.2g19kcal0.7g0g1.7g0g
Juusto, mozzarella 6.2g16kcal1.2g0g1.3g0g
Soijakastike 1.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper25g88kcal3g17.7g0.3g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g1.9g12kcal0g0.1g1.3g0g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana337g635kcal41.4g40.6g31g0.8g
Valittu annoskoko169g317kcal20.7g20.3g15.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna84g159kcal10.4g10.2g7.8g0.2g
Arvot/100g100g188kcal12.3g12g9.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662