Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g666g187kcal4g39.6g1.3g16.7g
Lihaliemikuutio Maggi15g41kcal1.3g1g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Vesi666g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)133g73kcal25.3g5.3g5.3g0.8g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 133g399kcal24g1.6g33.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g1435kcal111g101.4g86.8g37.2g
Valittu annoskoko1680g717kcal55.5g50.7g43.4g18.6g
Annoskoko puolitettuna840g359kcal27.8g25.4g21.7g9.3g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536