Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 700g126kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Omena, keskikokoinen 200g350g119kcal0.7g24.8g1g6.3g
Päärynä kuorittu 350g152kcal1.1g28g0.3g13.6g
Valio Viola sinihome tuorejuusto175g280kcal14g7g22.8g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g105g273kcal28.4g0g17.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g1900kcal96.2g154.6g89.6g49.6g
Valittu annoskoko1680g950kcal48.1g77.3g44.8g24.8g
Annoskoko puolitettuna840g475kcal24.1g38.7g22.4g12.4g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849