Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 400g52kcal4.5g3.9g0.8g4.8g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 234g319kcal6.2g56.8g5.3g8.2g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g134g44kcal5.3g3.5g0.9g2g
Paprika, punainen334g86kcal3g15.3g1.3g6.7g
Kurkku 367g40kcal2.1g5.1g0.4g2.6g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 134g499kcal29.8g0g42.7g0g
Auringonkukkaöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g33g6.7kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g2889kcal101.8g173.6g192.8g48.6g
Valittu annoskoko1680g1445kcal50.9g86.8g96.4g24.3g
Annoskoko puolitettuna840g722kcal25.5g43.4g48.2g12.2g
Arvot/100g100g86kcal3g5.2g5.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220381