Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g400g872kcal39.2g160.8g7.2g33.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha320g531kcal60.8g0g32g0g
Salsa medium (Rainbow)267g67kcal2.9g11.5g0.5g4g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g267g54kcal1.6g10.1g0.8g3.7g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g53g75kcal1.6g2.1g6.4g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman320g640kcal70.4g3.2g35.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g4506kcal354.4g380.6g164.4g84.4g
Valittu annoskoko1680g2253kcal177.2g190.3g82.2g42.2g
Annoskoko puolitettuna840g1127kcal88.6g95.2g41.1g21.1g
Arvot/100g100g134kcal10.5g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225