Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton960g1027kcal221.8g0g14.4g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)480g720kcal76.8g19.2g38.4g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)72g518kcal0g0g57.6g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g106g406kcal25.3g0g34.8g0g
Maustepippuri, annos 1g12g0.4kcal0g0g0.1g0g
Ruohosipuli 50g11kcal0.7g0.9g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g5366kcal649.2g40.2g291.2g2.4g
Valittu annoskoko1680g2683kcal324.6g20.1g145.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna840g1342kcal162.3g10.1g72.8g0.6g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375153