Suolainen kakku

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa.

Pilko juusto, luumut ja kuoritut pistaasipähkinät.

Lisää ne jauhoseokseen.

Vatkaa munat, lisää vaahtoon öljy, maito ja jogurtti sekoita.

Lisää suola ja pippuria myllystä.

Lisää seokseen jauhoseos.

älä enää vatkaa vaan "taittele" seos sopivaksi.

ei haitta vaikkei olisi täydellisen sekoitettu.

Kumoa taikina pitkulaiseen kakkuvuokaan ja paista 180 asteessa 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g308g955kcal7.7g231g1.5g23.1g
Leivinjauhe 21g37kcal1.1g7.9g0g0.1g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g196g588kcal41.2g2g41.2g0g
Pistaasipähkinä, Parrots112g728kcal23.7g18g63.3g14.6g
Viikuna, pehmeä , kuivattu140g364kcal4.2g77g2.8g12.6g
Kananmuna 50g(kpl)560g706kcal61.6g1.7g50.4g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g210g1890kcal0g0g210g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)126g158kcal4.2g4.7g12.6g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g10850kcal287.4g684.6g763.6g100.8g
Valittu annoskoko1680g5425kcal143.7g342.3g381.8g50.4g
Annoskoko puolitettuna840g2712kcal71.9g171.2g190.9g25.2g
Arvot/100g100g323kcal8.6g20.4g22.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375613