Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 249g1338kcal2.2g1.7g149.4g0g
Kananmuna kuoreton 110g156kcal13.7g0.3g11.2g0g
Sokeri 127g516kcal0g127g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 97g334kcal9.9g68.1g1.2g3.4g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g279g976kcal39.1g156.2g19.2g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Mustikka pirkka 200 g399g132kcal4g25.5g4g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g399g339kcal12.4g18.3g23.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g7726kcal163.2g829.6g417.8g6.8g
Valittu annoskoko1680g3863kcal81.6g414.8g208.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna840g1932kcal40.8g207.4g104.5g1.7g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396618