Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 701g169kcal12.7g15.4g2.1g16.1g
Vesi758g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 79g24kcal1g3.8g0.2g1.3g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto55g154kcal10.4g0g12.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g57g160kcal10.9g0g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g1349kcal72g42.6g89.2g35.4g
Valittu annoskoko1680g675kcal36g21.3g44.6g17.7g
Annoskoko puolitettuna840g337kcal18g10.7g22.3g8.9g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532