Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)1120g8064kcal1.1g1.1g896g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 320g912kcal49.6g0.6g80g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)240g48kcal0g15.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g18047kcal101.4g34.6g1952g0g
Valittu annoskoko1680g9024kcal50.7g17.3g976g0g
Annoskoko puolitettuna840g4512kcal25.4g8.7g488g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435