Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 810g2778kcal82.5g566.6g9.7g28.3g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 19g33kcal1g7.1g0g0.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 125g885kcal0.9g0.5g99.6g0g
Kananmuna kuoreton 137g195kcal17.1g0.4g14g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa62g187kcal14.3g0g14.3g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g498g249kcal14.9g19.9g12.5g0g
Ruohosipuli, tuore25g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g8666kcal262g1190.8g300.4g57.4g
Valittu annoskoko1680g4333kcal131g595.4g150.2g28.7g
Annoskoko puolitettuna840g2167kcal65.5g297.7g75.1g14.4g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238