Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu250g200kcal4.5g44.6g2g5g
Soijakastike 902g544kcal46.6g85.6g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)835g225kcal10.9g40.1g1.7g14.2g
Fariinisokeri250g1017kcal0g250.2g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g250g476kcal0g112.7g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g501g180kcal3g11g5.5g14g
Kuhafile, raaka6678g4808kcal1081.8g0g46.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 334g2953kcal0g0g333.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20806kcal2293.6g1088.4g781g66.4g
Valittu annoskoko10000g10403kcal1146.8g544.2g390.5g33.2g
Annoskoko puolitettuna5000g5202kcal573.4g272.1g195.3g16.6g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833