Mandariinibroileria ja uunikasvikset

Jos koipireidet ovat valmiiksi marinoituja, huuhtele marinadi pois kylmän veden alla.

Aseta koivet vuokaan ja leikkaa niihin 3 viiltoa/koipireisi.

Purista päälle puolikkaan mandariinin mehu.

Ripauta pintaan tuista barbeque mausteseosta tai chiliä tms. Laita uuniin 225 asteeseen.

Kuori perunat ja porkkanat.

Pilko pieniksi (porkkana pienemmäksi kun kypsyy hitaammin).

Pilko kesäkurpitsa ja purjo isoiksi paloiksi.

Laita ne niille varattuun vuokaan.

Purista valkosipulin kynnet veitsen lappeella puolella kämmenesi alla "auki" ja poista kuoret.

Heitä vuokaan myös kokonaiset valkosipulin kynnet sekä kokonaiset kirsikkatomaatit.

Lorauta päälle oliiviöljy.

Mausta lempiyrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinillä (myös minttu sopii).

Suolaa ja pippuria joukkoon ja uuniin.

Kana kypsyy noin 50-60 minuutissa ja kasvikset noin 20-30 minuutissa.

Tästä tulee 2 TUHTIA annosta tai 4 pientä annosta.

Nyt merkitty tuhdimman mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipireisi, uunissa paistettu, pelkkä liha, annos 165g3537g7357kcal1004.5g24.8g328.9g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli214g107kcal0g23.6g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1286g772kcal19.3g167.2g1.3g11.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g1286g360kcal7.7g76.5g2.6g32.2g
Kesäkurpitsa zucchini 1072g194kcal6g26.8g4.3g7.5g
Purjosipuli 643g147kcal11.6g15.4g1.3g13.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g193g201kcal15.2g31.4g1.2g3.9g
Kirsikkatomaatti (La palma), annos 200g1608g321kcal19.3g51.4g5.6g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g161g1415kcal0g0g160.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21745kcal2167.2g834.2g1012g137.4g
Valittu annoskoko10000g10873kcal1083.6g417.1g506g68.7g
Annoskoko puolitettuna5000g5436kcal541.8g208.6g253g34.4g
Arvot/100g100g109kcal10.8g4.2g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109111