Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g526g1473kcal99.9g0g115.7g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g556g195kcal8.9g38.4g0.6g7.8g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g601g481kcal66.1g17.4g17.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3366g4296kcal349.8g111.6g267.4g15.6g
Valittu annoskoko1683g2148kcal174.9g55.8g133.7g7.8g
Annoskoko puolitettuna842g1074kcal87.5g27.9g66.9g3.9g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94573