Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 300g39kcal3.4g2.9g0.6g3.6g
Luumutomaatti pirkka, 83g200g40kcal1.2g7.6g0.6g12g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Kurkku 200g22kcal1.1g2.8g0.2g1.4g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g370g703kcal92.5g0g37g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g274g164kcal1.1g41.1g0.3g3.8g
Kananmuna, keitetty 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3368g2629kcal256.8g121.8g122.8g45.6g
Valittu annoskoko1684g1315kcal128.4g60.9g61.4g22.8g
Annoskoko puolitettuna842g657kcal64.2g30.5g30.7g11.4g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340