Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g175g39kcal4.2g4.6g0.4g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)263g473kcal49.9g0.3g28.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g263g158kcal3.9g34.1g0.3g2.4g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g219g24kcal2.4g2.2g0.4g2.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g394g80kcal2.4g15g1.2g5.5g
Kurkku 88g10kcal0.5g1.2g0.1g0.6g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 35g69kcal0.5g0.6g7g1.5g
Kananmuna, keitetty 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)13g2.6kcal0g0.9g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original8.8g6.1kcal0.4g0.7g0.3g0.3g
Oliiviöljy 37g325kcal0g0g36.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3374g2921kcal176.6g120.4g190.2g25.8g
Valittu annoskoko1687g1461kcal88.3g60.2g95.1g12.9g
Annoskoko puolitettuna844g730kcal44.2g30.1g47.6g6.5g
Arvot/100g100g87kcal5.2g3.6g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308