Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 711g171kcal12.9g15.6g2.1g16.4g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g90g24kcal1.2g4.3g0.1g1.5g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)198g59kcal6.5g7.1g0.6g0g
Tomaatti 203g46kcal1.1g7g0.6g2.8g
Oliiviöljy 16g139kcal0g0g15.7g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g450g315kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3375g1554kcal46.6g74.6g38.4g42.2g
Valittu annoskoko1688g777kcal23.3g37.3g19.2g21.1g
Annoskoko puolitettuna844g389kcal11.7g18.7g9.6g10.6g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521