Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.2g0.2g2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g135g38kcal1.5g6.5g0.5g4.1g
Kalaliemikuutio 15g46kcal1.5g5.1g2.1g0.2g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g188g525kcal35.6g0g20.6g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g225g180kcal38.2g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3375g1847kcal160.4g81.6g50.4g12.6g
Valittu annoskoko1688g924kcal80.2g40.8g25.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna844g462kcal40.1g20.4g12.6g3.2g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115