Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g799g1438kcal151.8g0g95.9g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)350g874kcal69.9g1.7g59.4g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g200g46kcal2.8g6.8g0.8g0g
Kalkkunaleike (Snellman)160g144kcal27.2g2.2g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3376g5355kcal532.6g28.8g340.4g2.4g
Valittu annoskoko1688g2678kcal266.3g14.4g170.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna844g1339kcal133.2g7.2g85.1g0.6g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398