Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 21g189kcal0g0g21.3g0g
Broilerifilee, marinoimaton1493g1597kcal344.8g0g22.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g853g239kcal5.1g50.7g1.7g21.3g
Lanttu 426g123kcal4.3g19.6g1.3g7.7g
Juuriselleri 107g34kcal1.3g4.9g0.2g3.3g
Palsternakka 107g68kcal0.5g12.6g0.4g4.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka85g9kcal0.9g0.9g0.2g0.9g
Purjosipuli 171g39kcal3.1g4.1g0.3g3.6g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka1066g373kcal29.9g50.1g10.7g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g43g85kcal2.1g10.7g4.3g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g43g119kcal3.6g7.2g8.1g0.1g
Vesi5117g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)426g1493kcal54.6g297.2g8.1g13.6g
Persilja 43g12kcal0.6g0.5g0.1g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8758kcal901.6g917g158.2g117.4g
Valittu annoskoko10000g4379kcal450.8g458.5g79.1g58.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2190kcal225.4g229.3g39.6g29.4g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.6g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095