Makaronilaatikko (maidoton)

1. Aseta uuni lämpenemään 200 asteeseen.

2. Keitä makaronit kypsiksi pussin ohjeen mukaan.

3. Kiehauta lihaliemi eri kattilassa ja nosta jäähtymään.

4. Kuullota sipulia öljyssä pannulla ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta haluamallasi tavalla (esim.

jauhelihamauste 1,5 rkl).

5. Sekoita kananmunat lihaliemen joukkoon.

6. Kaada makaronit, jauheliha-sipuliseos ja lihaliemi uunivuokaan ja sekoita.

Paista uunissa n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 352 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 237g2095kcal0g0g236.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 1895g4196kcal331.6g0g322.1g0g
Lihaliemikuutio Kania52g118kcal5.7g6.3g7.8g0g
Vesi2369g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)474g128kcal6.2g22.7g0.9g8.1g
Kananmuna kuoreton 521g743kcal65.1g1.6g53.4g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 4453g4300kcal134g872.3g14.2g44.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23160kcal1085.2g1805.8g1270.6g104.4g
Valittu annoskoko10000g11580kcal542.6g902.9g635.3g52.2g
Annoskoko puolitettuna5000g5790kcal271.3g451.5g317.7g26.1g
Arvot/100g100g116kcal5.4g9g6.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98857