Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g17g121kcal0.2g0.2g13.3g0g
Sokeri 14g57kcal0g14.1g0g0g
Muna, annos 60g15g13kcal1.1g0.1g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.3g0.2g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 67g24kcal0.1g4.7g0.1g1.3g
Voi, 1 tl, 5 g5g36kcal0g0g4g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 10g30kcal1.9g0.2g2.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g25g100kcal0g24.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana338g879kcal10g112.2g41.8g3.8g
Valittu annoskoko169g440kcal5g56.1g20.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna85g220kcal2.5g28.1g10.5g1g
Arvot/100g100g260kcal3g33.2g12.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311107