Uuniseiti juusto-tomaattihöystein

Voitele uunivuoka.

Laita jäiset vihannekset vuoan pohjalle.

Heti perään laukaiset kohmeiset seitipalat päälle, mausta herbamarella, pippurilla, ja kalamausteella.

Ripottele juustoraaste kalojen päälle.

Sitten tee kastike kalalle.

Kuullota sipuli öljyssä jonka jälkeen heitä purkillinen murskattua tomaattia päälle, maustaa voit vaikka valkosipulilla sekä yrttisuolalla.

Ripaus kenties sokeriakaan ei ole pahaksi? Hauduta hetken soossia ja viskaa sitten kalojen kylkeen koko hoito.

Lopuksi vielä desin verran kermaa joukkoon vuokaan niin homma valmis uuniin laitettavaksi.

Korvenna paistosta 200-asteesta noin 40-50 min. Niin ja vaikkapa keitettyä potaattia herkun lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, Pirkka (pakaste) 400g50g40kcal8.5g0.5g0.5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)50g13kcal0.5g2.8g0g0.7g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Apetit vihannessekoitus annos 250g31g11kcal0.8g1.5g0.2g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)13g7.5kcal0.1g0.6g0.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa13g38kcal2.9g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana338g224kcal26g12g8.2g1.8g
Valittu annoskoko169g112kcal13g6g4.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna85g56kcal6.5g3g2.1g0.5g
Arvot/100g100g66kcal7.7g3.6g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99782