Kalkkunalasagne

Silppua sipuli, kuullota ja lisää kalkkunajauhelija mausta suolalla, mustapippurilla ja broilerimausteella.

Kuullota kasvissuikaleet mausta oreganolla ja juoksevalla hunajalla.

Voitele uunivuoka, lado lasagne levyt pohjalle, laita pastakastiketta päällä sitten kasvissuikaleet ja paistettu jauheliha ja juustoraaste.

Sitten uusi kerros samoin kaikkia.

Lopuksi päälle lasagnelevyt pastakastike ja juustoraaste.

Ripottele vielä oreganoa päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g38g52kcal7.1g0g2.6g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g35g14kcal0.5g2.8g0.1g0g
Juokseva hunaja 250g0.7g2.2kcal0g0.5g0g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%30g84kcal9.1g0g5g0g
Dolmio Light Classico Bolognese47g17kcal0.6g3.7g0g0.3g
Täysjyvä lasagnelevy, Myllyn Paras 500g9g32kcal1.1g6.3g0.1g0.7g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g441kcal37g27.4g19.2g2.2g
Valittu annoskoko169g221kcal18.5g13.7g9.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna85g110kcal9.3g6.9g4.8g0.6g
Arvot/100g100g130kcal10.9g8.1g5.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114659