Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis23g25kcal4.9g0g0.7g0g
Herne kuivattu 28g85kcal5g13.6g0.3g3g
Sipuli 4.8g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g0.6g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Voi 0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g235kcal20.2g27.6g3.2g6.2g
Valittu annoskoko169g117kcal10.1g13.8g1.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna85g59kcal5.1g6.9g0.8g1.6g
Arvot/100g100g69kcal6g8.1g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110