Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 55g12kcal0.3g1.7g0.1g1.4g
Kesäkurpitsa zucchini 47g8.6kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Miniluumutomaatti, annos 250g37g7.3kcal0.2g1.2g0.1g0g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste22g79kcal6.3g0.4g6.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana338g322kcal15g14.2g22.4g3.6g
Valittu annoskoko169g161kcal7.5g7.1g11.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna85g81kcal3.8g3.6g5.6g0.9g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.2g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534