Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Tonnikala vedessä 33g34kcal7.4g0g0.5g0g
Sipuli kuivattu 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0g0.6g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g4.4g11kcal0.5g2.1g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml33g49kcal0.7g0.8g4.9g0g
Herneet (Apetit)22g12kcal1.2g1.2g0.2g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g22g27kcal0.7g5.6g0.1g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g53g55kcal2.7g10.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g411kcal26.8g41.2g14.8g1.2g
Valittu annoskoko169g205kcal13.4g20.6g7.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna85g103kcal6.7g10.3g3.7g0.3g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575