Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola7.8g13kcal0.6g0.3g1g0g
Juustoraaste emmental punaleima16g61kcal4.5g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Paprika punainen 53g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Jauheliha, sika-nauta 63g138kcal10.9g0g10.6g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g19g30kcal1.5g0.7g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g558kcal36.2g7.8g42.2g2.4g
Valittu annoskoko169g279kcal18.1g3.9g21.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna85g140kcal9.1g2g10.6g0.6g
Arvot/100g100g165kcal10.7g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535