Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Raparperi 30g10kcal0.2g1.7g0g0.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.7g13kcal0g3.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g132kcal0.4g30.8g0g1g
Valittu annoskoko169g66kcal0.2g15.4g0g0.5g
Annoskoko puolitettuna85g33kcal0.1g7.7g0g0.3g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9.1g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516