Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0.1g0.1g4g0g
Valkokaali keräkaali 83g23kcal1g3.4g0.2g1.8g
Jauheliha, sika-nauta 67g148kcal11.7g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g5g4.8kcal0.1g0.9g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g431kcal26g9.8g31g4g
Valittu annoskoko170g215kcal13g4.9g15.5g2g
Annoskoko puolitettuna85g108kcal6.5g2.5g7.8g1g
Arvot/100g100g127kcal7.7g2.9g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326