Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 64g231kcal5.2g50.3g0.4g1.1g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)35g45kcal3.5g1g3.1g0.2g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]35g42kcal4.2g0.7g2.4g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow35g35kcal2.4g1g2.4g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g704kcal30.6g106g16.6g2.6g
Valittu annoskoko169g352kcal15.3g53g8.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna85g176kcal7.7g26.5g4.2g0.7g
Arvot/100g100g208kcal9g31.3g4.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383689