Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 38g120kcal10.1g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Makaroni, tumma 38g135kcal5.1g24.7g1.1g2.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g12g33kcal2.2g0g2.6g0g
Tomaattipyree (Felix)9g7.5kcal0.3g1.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g47g6.1kcal0.7g0.7g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g670kcal42.4g54.4g30g4.6g
Valittu annoskoko170g335kcal21.2g27.2g15g2.3g
Annoskoko puolitettuna85g168kcal10.6g13.6g7.5g1.2g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16g8.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710