Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty106g148kcal5.5g29.6g0.7g3.6g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g18g16kcal0.1g3.4g0.2g0g
Paprikasalaatti, Pirkka18g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 12g24kcal3.4g0g1.1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g16g13kcal0.4g0.6g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g411kcal19.2g69.4g6g7.2g
Valittu annoskoko170g206kcal9.6g34.7g3g3.6g
Annoskoko puolitettuna85g103kcal4.8g17.4g1.5g1.8g
Arvot/100g100g121kcal5.7g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465340