Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%38g64kcal7.5g0g3.8g0g
Juusto, Valio arkijuusto15g50kcal4.1g0g3.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 78g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)9g15kcal0.3g0.3g1.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g10g29kcal2g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g386kcal29g6g26.6g1.6g
Valittu annoskoko170g193kcal14.5g3g13.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna85g97kcal7.3g1.5g6.7g0.4g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.8g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712