Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%87g149kcal17.5g0g8.7g0g
Ranskankerma Valio22g61kcal0.5g0.8g6.1g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Flora ruokakerma 15 % 250g18g27kcal0.3g0.6g2.7g0g
Pekoni Pirkka20g59kcal2.9g0.2g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g604kcal43g5.2g45.6g0.8g
Valittu annoskoko170g302kcal21.5g2.6g22.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna85g151kcal10.8g1.3g11.4g0.2g
Arvot/100g100g178kcal12.7g1.5g13.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161