Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha23g39kcal4.4g0g2.3g0g
Keittojuurekset, apetit12g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.3g3g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7.3g20kcal1.4g0g1.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.7g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Keittojuurekset, apetit0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.7g1kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi6.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g171kcal13.4g8.2g8.8g1.2g
Valittu annoskoko170g86kcal6.7g4.1g4.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna85g43kcal3.4g2.1g2.2g0.3g
Arvot/100g100g50kcal3.9g2.4g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183250